לןגן

טורטיה מחיטה מלאה במילוי טחון מן הצומח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/07/2021 | 00:11
טורטיה  מחיטה מלאה במילוי טחון מן הצומח

תקציר המתכון: מומלץ להגיש עם רוטב צ'ילי טעים ברמות 😋😋😋

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל ומערבבים את כל השאר הרכיבים לא משנה הסדר

  2. 2)מכניסים למקרר לחצי שעה

  3. 3)פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .

  4. 4)מגלגלים בקמח טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה בתאבון ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי או רוטב טריאקי

  5. בתאבון