לןגן

חיתוכיות שומשום ופצפוצי אורז משגעות

מאת: אורית לוי, פורסם: 15/07/2021 | 11:06
חיתוכיות שומשום ופצפוצי אורז משגעות

תקציר המתכון: מתכון של עדי חמו חברתי המוכשרת, בקלי קלות להכנה, טעם ממכר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת קולים את השומשום, ללא שמן, כדקה עד הזהבה.

  2. בסיר עמוק ממיסים חמאה.

  3. כשנמסה מוסיפים טחינה, סוכר, דבש, נס קפה. לערבב היטב עד שהתערובת אחידה ולהוריד מהאש.

  4. להוסיף את החלבה המפוררת, את פצפוצי האורז ואת השומשום.

  5. לרפד תבנית בינונית או 3 אינגליש קייק בנייר אפייה.

  6. למזוג את התערובת פנימה ולהניח עליה עוד נייר אפייה.

  7. למעוך את התערובת עם כוס עד שתהיה דחוסה ולהסיר את נייר האפייה העליון.

  8. להמיס במיקרו על דקה את השוקולד הלבן עם החמאה ולערבב היטב עד שיתקבל קרם חלק ומבריק.

  9. למזוג את הקרם על העיסה בתבנית.

  10. להכניס למקפיא לפחות לשעתיים.

  11. כשאני מחלצת מהתבנית אני פשוט הופכת את התבנית על צלחת הגשה ואז חותכת לקוביות.

  12. לשמור במקרר או במקפיא.