לןגן

סמבוסק

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/07/2021 | 11:19
סמבוסק

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השמן עם הפפריקה

  2. להוסיף את המים

  3. להכניס את החומוס והבצל המטוגן

  4. לתבל

  5. לבשל 5 דקות

  6. ולטחון במעבד מזון

  7. לחלק את הבצק ל-20-25 חלקים

  8. לכדרר כל בצק

  9. לפתוח לעיגול בעובי ½ ס"מ

  10. לשים במרכז כף מילוי

  11. לקפל ולהדק היטב להניח על השיש

  12. לחמם מחבת עם שמן עמוק

  13. להדק שוב לפני הטיגון

  14. לטגן משני צדדים עד לקבלת גוון שחום

  15. ❇️ ניתן להקפיא ולחמם לפני ההגשה

  16. באהבה נועם זיגדון 💞