דג פורל ברוטב צ’ימיצ’ורי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/07/2021 | 11:27
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*דג פורל ברוטב צ’ימיצ’ורי*
-
1 דג פורל מפולט עם עור
-
לצ'ימיצ'ורי
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור כוזברה
-
1 פלפל גמבה אדומה
-
1/2 פלפל ירוק חריף
-
7 שיני שום
-
1 בצל סגול בינוני
-
1/2 כוס שמן זית
-
1/3 כוס חומץ בן יין
-
½-1 כפות אורגנו יבש
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
מכניסים למעבד מזון את כל הירקות קוצצים בפולסים
-
מוסיפים לקערת הבלנדר את השמן זית החומץ בן יין וכל התבלינים ועושים ערבוב קטן נוסף
אופן הכנה
-
להשרות את הדג עם מים ולימוח או חומץ לרבע שעה
-
לשטוף ולסנן
-
לנגב את הדג בנייר מגבת
-
למרוח את הרוטב צ'ימיצ'ורי
-
לפזר שקדים פרוסים
-
להניח לימון חצוי ופרוס
-
לכסות את הדג בנייר כסף
-
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-40 דקות
-
באהבה נועם זיגדון 💞