לןגן

דג פורל ברוטב צ’ימיצ’ורי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/07/2021 | 11:27
דג פורל ברוטב צ’ימיצ’ורי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג עם מים ולימוח או חומץ לרבע שעה

  2. לשטוף ולסנן

  3. לנגב את הדג בנייר מגבת

  4. למרוח את הרוטב צ'ימיצ'ורי

  5. לפזר שקדים פרוסים

  6. להניח לימון חצוי ופרוס

  7. לכסות את הדג בנייר כסף

  8. לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-40 דקות

  9. באהבה נועם זיגדון 💞