לןגן

עוגת משמש עם מרנג שוקדים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/07/2021 | 21:50
עוגת משמש עם מרנג שוקדים

תקציר המתכון: יאמי כמה טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה חלמונים,סוכר ,שמן ולערבב היטב עם מזלג

  2. להוסיף את שאר המצרכים ולערב לקבלת בלילה חלקה

  3. לקחת תבנית 24 לשים בתחתית ומסביב נייר אפיה

  4. להוסיף את הבלילה ולסדר את המשמש

  5. לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל

  6. לאפות 150 מעלות בערך 35 דקות על אפיה רגילה עד לקבלת צבע חום

  7. להוציא ולקרר מעט

  8. להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף מעט קשה

  9. להכנס לשקית זילוף עם צנתר ולזלף מעל העוגה ומעל לפזר שקדים

  10. להכניס לתנור על טורבו לאפיה של 20 דקות לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לעוד חצי שעה בערך

  11. בהצלחה

  12. הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה