לןגן

קרפ צרפתי

מאת: מרים טויזר, פורסם: 04/07/2021 | 01:55
קרפ צרפתי

תקציר המתכון: קרפ צרפתי במילוי שוקולד אגוזים חלבי הכי עסיסי שטעמתם... מתכון קלי קלות ותוצאה מושלמת... מאכל שחיתות...חובה לנסות...

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את כל המרכיבים בבלנדר ידני שלא יהיו גושים

  2. לרסס מחבת/ מכשיר קרפ במעט תרסיס שמן על אש בינונית

  3. לשפוך מעיסה שכבה דקה של התערובת עד לקבלת צבע מתאים,למרוח שוקולד לבחירה ולקפל