לןגן

רולדות תמרים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/06/2021 | 20:53
רולדות תמרים

תקציר המתכון: רכות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה מזולה ,אבקת סוכר ,וניל לערבב להוסיף קמח ,קורנפלור,אינסטנט וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  2. את הקמח מוסיפים לאט עד לקבלת בצק נעים

  3. לכֶסות עם ניילון ולהכניס למקרר לשעה

  4. להוציא לחלק ל5 כדורים

  5. לרדד בין 2 ניירות אפיה למרוח ממרח תמרים ולפזר מעל אגוזים

  6. ולגלגל לרולדה

  7. להכניס למקפיא לרבע שעה

  8. לפרוס עד הסוף בלי להפריד ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב

  9. לפני ההגשה ללזר אבקת סוכר