לןגן

עוגת שיפון

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 27/06/2021 | 18:45
עוגת שיפון

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים

  2. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר

  3. לחלמונים להוסיף לפי הסדר

  4. אבקת אפיה

  5. סוכר (כוס אחת )

  6. שמן

  7. מיץ תפוזים

  8. קמח

  9. לערבב טוב

  10. להוסיף את החלבונים לקפל פנימה

  11. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כ- 45 דקות

  12. באהבה נועם זיגדון 💞