לןגן

ספינג'

מאת: עינת דגא, פורסם: 23/06/2021 | 13:35

תקציר המתכון: טעים ואורירי

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים קילו קמח עם

  2. 2 כפות שמרים סוכר וודקה מוסיפים מים בהדרגה

  3. בסוף מוסיפים כף מלח

  4. הבצק צריך להיות קצת נוזלי

  5. נותנים לבצק לתפוח כ 50 דק' אחר כך עם יד רטובה שוב לשים נותנים שוב מנוחה של חצי שעה ושוב לשים נותנים מנוחה של 10 דק' ומטגנים