לןגן

עוגת אוראו עם קינדר בואנו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/06/2021 | 07:06

תקציר המתכון: קלה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את האוראו ולערבב עם חמאה מומסת

  2. לקחת תבנית 20 לשים בתחתית נייר אפיה ומסביב שקף

  3. להדק את האוראו בתבנית

  4. להקציף שמנת מתוקה,אינסטנט פודינג,סוכר לקבלת קצפת להוסיף את המסקרפונה ולהקציף עוד דקה ולהוסיף את הגבינה ולערבב

  5. להעביר לתבנית חצי מהבלילה

  6. לטחון אחד קינדר בואנו ולהוסיף לחצי השני ולקפל ואז להוסיף לתבנית את התבנית לדפוק על השיש כדי ליישר ולהכניס למקפיא לשעה בערך

  7. להכין גנאש

  8. להרתיח שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ולערבב לקבלת קרם חלק ,להוסיף דבש ונס ולערבב היטב ולהוסיף על העוגה ולהקפיא לעוד חצי שעה

  9. להוציא לקשט עם מה שאוהבים

  10. בהצלחה