לןגן

חיתוכיות ריבה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 24/03/2015 | 11:15
חיתוכיות ריבה

תקציר המתכון: כשר לפסח: חיתוכיות ריבה וקוקוס !!!...כן כן...כשר לפסח..!! ופרווה...!!!...ואפשר גם נוטלה ...!!! מעדןןןןן...בקלי קלות..!!!!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים במיקסר 4 חלמונים...וחצי כוס סוכר ולהקציף לתערובת תפוחה ובהירה...להוסיף חצי כוס שמן ...וחצי כוס מיץ תפוזים...להמשיך להקציף...ואז להוסיף כוס קמח תופח כשר לפסח..להקציף רק עד לאיחוד...לשפוך את הבלילה לתבנית מרובעת בינונית חד פעמי..על גביי נייר אפייה...לאפות בחם 180 מעלות בערך 20 דקות....להוציא ולקרר....לחמם במיקרו עשרים שניות 3 כפות ריבה ולמרוח על העוגה....להקציף 4 חלבונים ...שמתחיל להיווצר קצף להוסיף...3/4 כוס סוכר ולהקציף לקצף נוקשה....בתנועות קיפול להוסיף 2 כוסות קוקוס....ולמרוח על הריבה....להחזיר לתנור עד שהקצף מזהיב...!!! המתכון כולו בכוס חד פעמי פשוטה לשתיה קרה