תקציר המתכון: קל להכנה, ללא ביצים והכי טעים שיש !
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר קטן ממיסים את החמאה עד שהיא רותחת. לכבות את האש ולהוסיף לסיר את השמן
לקערת המיקסר לשפוך את הקמח, מעל את החמאה הרותחת עם השמן, להוסיף את מי הורדים
לערבל במיקסר עם וו גיטרה, להוציא את הבצק וללוש מעט בידיים
אם הבצק רך מדי ניתן להוסיף בהדרגה עוד 1/2 כוס קמח
בקערה אחרת לערבב את התמרים עם החמאה והמים עד שהתערובת הופכת לרכה. אם יש גלעינים להוציא אותם
לחלק את הבצק למספר חלקים. לרדד כל חלק ולמרוח מעל את תערובת התמרים ומעל לפזר את האגוזים הגרוסים
לגלגל לרולדה, לעשות פסים באלכסון לא עד הסוף
לאפות כ-10 דקות בחום של 220 מעלות טורבו עד שהעוגיות משחימות ממש מעט
אחרי שהעוגיות התקררו לחתוך את החתכים עד הסוף ולפזר מעל אבקת סוכר