פרגיות ממולאות באורז
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 14/06/2021 | 13:05
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
*פרגיות ממולאות באורז*
-
8 מנות פרגית עוף (ירך מפולט)
-
בטטה חתוכה לקוביות בנוניות
-
*למילוי*
-
2 כוסות אורז מבושל
-
1 בצל מגורד בפומפיה גסה
-
1 עגבניה מגורדת או חתוכה
-
4 שיני שום כתוש
-
פיטרוזליה קצוצה
-
פלפל שחור
-
פפריקה מתוקה
-
כורכום
-
מלח
-
שמן
-
פורסים את הפרגית על משטח עבודה
-
משטחים אותו בעדינות עם פטיש של שניצל
-
לשים במרכז 2 כפות מתערובת האורז ומגלגלים בעדינות כשהפרגית מגולגלת מכניסים קיסם דרך הפרגית שיתפוס את הקצוות ויעבור לצד שני כך הפרגית לא תיפתח.
-
*לרוטב*
-
1 בצל קצוץ
-
5 שיני שום
-
כוזברה קצוצה
-
פפריקה מתוקה
-
מעט אבקת מרק עוף
-
2 כוסות מים
-
פלפל שחור
-
כורכום
-
מלח
-
שמן
אופן הכנה
-
להשחים את הבצל
-
להוסיף את השום לבשל כ-2 דקות
-
להוסיף את הפפריקה והכורכום
-
להוסיף כוס מים ולתבל
-
לסדר את הפרגיות
-
להוסיף את הבטטות
-
אחרי עשר דקות נוספות להוסיף כוס וחצי מים על אש נמוכה כ-45 דקות
-
להבריש את הפרגית במעט שמן ופפריקה
-
להכניס לתנור שחומם מראש על 200° כרבע שעה
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞