לןגן

קייגל תפוחי אדמה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 11/06/2021 | 13:06
קייגל תפוחי אדמה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והבצל

  2. להוסיף את הקמח האבקת האפייה השמן והתבלינים ולערבב

  3. לטרוף את הביצים

  4. להוסיף לתפוחי האדמה

  5. לערבב היטב

  6. לחמם סיר שמתאים לתנור עם

  7. ¼ כוס שמן

  8. לשפוך את התערובת לבשל על הגז

  9. עד לקבלת גוון שחום בקצוות

  10. להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כ-40 דקות עד שתתייצב

  11. באהבה נועם זיגדון 💞