קציצות בשר ברוטב
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 10/06/2021 | 14:14
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
*קציצות בקר ברוטב עגבניות*
מילוי בשר
-
1 ק"ג בשר טחון
-
2 בצלים קצוצים דק
-
5 שיני שום
-
1 חבילה פטרוזליה קצוצה
-
3 כפות פירורי לחם
-
פפריקה חריפה
-
פפריקה מתוקה
-
תבלין למפרום
-
מלח
-
כורכום
-
ביצה
-
לערבב היטב
-
ליצור קציצות עגולות או מאורכות
להכין בלילה
-
ביצים עם מעט מים חצי כף רסק
-
וכפית פפריקה מתוקה ( נותן צבע שחום)
-
לטבול כל קציצה בקמח לאחר מכן בביצה
-
לטגן בשמן עמוק משני צדדים
אופן הכנה
-
בסיר רחב לשים פרוסות בצל
-
כף גדושה רסק
-
תבלין למפרום
-
מלח
-
מרק עוף
-
פפריקה חריפה ומתוקה 6 שיני שום
-
להניח מעל את הקציצות במרכז להניח פרוסות תפוחי אדמה
-
לכסות במים
-
לפזר כוזברה קצוצה
-
לבשל על אש גבוהה עם סיר כוסה כעשר דקות ועוד חצי שעה על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים
-
בתאבון נועם זיגדון 💞