לןגן

עוגת חלבה ושוקולד מטריפה

מאת: אורית לוי, פורסם: 10/06/2021 | 12:04
עוגת חלבה ושוקולד מטריפה

תקציר המתכון: קלה להכנה ונטרפת בדקות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעיסת העוגה

לקרם שוקולד

לקישוט

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות רגיל

  2. לערבב את כל מצרכי העיסה לעוגה בקערה

  3. למזוג לתבנית משומנת

  4. לאפות כ- 45 דקות או עד שננעץ קיסם במרכז העוגה ויצא יבש.

  5. להוציא מהתנור.

  6. במיקרו לחמם בקערה בפולסים של 30 שניות את השמנת עם השוקולד

  7. לערבב אחרי כל 30 שניות להמסה מלאה עד שנוצר קרם מבריק.

  8. לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג את הקרם באחידות על פני העוגה.

  9. לפזר חלבה סביב העוגה לקישוט