לןגן

קובה דלעת

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 09/06/2021 | 11:34
קובה דלעת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את הרסק

  3. לטגן 2 דקות

  4. להוסיף 2 כוסות מים

  5. להביא לרתיחה

  6. להוסיף את הדלעת והכרפס

  7. להוסיף עוד 2 כוסות מים

  8. להביא שוב לרתיחה

  9. לתבל לבשל כ-20 דקות

  10. להרטיב מעט את הידים עם מים לקחת כדור בנוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור

  11. להכניס לרוטב

  12. לבשל על אש נמוכה כחצי שעה

  13. באהבה נועם זיגדון 💞