לןגן

בשר סינטה

מאת: נטלי באבאי , פורסם: 05/06/2021 | 02:25
בשר סינטה

תקציר המתכון: ברמה גבוה מאוד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן תבצל טוב עד שמזיב

  2. לחתוח ת פטירות לרצועות ולטגן ביחד עם בצל

  3. אחרי שנראה סבבה

  4. לטגן שום

  5. לשים תבשר ולטגן טוב טוב עד שנגמר המים מהבשר

  6. ואז להוסיף מים מעל בשר

  7. תבלינים :

  8. 1 כפית כורכום

  9. 1כף מרק עוף

  10. 1 כפית מלח

  11. 1 כפית פלפל

  12. רבע כפית תבלין לבשר קומץ של 5כוסות מים

  13. שעתיים חובה על הגז

  14. כוסברה בסוף בישול בילבד

  15. ותהנו באהבה רבה