לןגן

עוגת פרג

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 01/06/2021 | 14:16
עוגת פרג

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לערבב היטב

להקציף

אופן הכנה

  1. לערבב את היין עם הפרג

  2. לחלמונים להוסיף הסוכר הוניל ושאר המרכיבים

  3. כולל הפרג והיין

  4. להקציף את החלבונים

  5. לאחד את הקערות בתנועת קיפול

  6. לאפות בחום -180°

  7. כ-45 דקות

  8. גנאש להמיס :

  9. 100 גרם שוקולד מריר

  10. ½ כוס קצפת צימחית

  11. 2 כפיות שמן

  12. בהצלחה נועם זיגדון💞