לןגן

פילה אצמון עם תפוחי אדמה בתנור

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/05/2021 | 09:40
פילה אצמון עם תפוחי אדמה בתנור

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסדרים בתבנית התיבול...מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית כף כוסברה טחונה 1/2 כף פפריקה מתוקה 2 כפות מיץ לימון סחוט 1/2 כפית מלח קורט כמון קורט פלפל שחור שופכים לתבנית על הדגים והירקות מוסיפים 1/2 כוס מים מנערים את התבנית מצד לצד שהתיבול יתפרס בכל התבנית 180 מעלות כ20 דקות