לןגן

בייגלה תורכי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 25/05/2021 | 22:05

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים,סוכר,כוס מים וכוס קמח ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש היטב לקבלת בצק רך

  3. להתפיח פעמיים

  4. אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר להתפחה כל הלילה

  5. לחלק את הבצק לכדורים אפשר 14 יחידות

  6. לעשות צורה של בייגלה לתבול בקערית המים עם הסילאן ואחר כך לתבול בקערה עם שומשום משני הצדדים ולתת לתפוח רבע שעה בערך

  7. לחמם תנור 200 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים

  8. לאפות רבע שעה ,להוציא את קערית המים ולהמשיך לאפות על חום 160 מעלות עוד עשרים דקות בערך עד לקבלת צבע חום

  9. לקחת כוס עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את הבייגלה

  10. להוציא ולצנן על רשת

  11. בהצלחה