לןגן

עוגת גבינה קלאסית

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 24/05/2021 | 16:59
עוגת גבינה קלאסית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקפל עם התערובת גבינה

  2. לאפות כ-5 דקות על חום גבוהה 250 מעלות

  3. להנמיך את התנור ל-°120 מעלות שעה ורבע

  4. 📌אני שמה תבנית עמוקה מלאה במים בתחתית התנור

  5. 📌חשוב לא לפתוח את התנור עד שהעוגה מתקררת

  6. *לציפוי:*

  7. 1 שמנת מתוקה

  8. ¼ כוס חלב

  9. ושארית האינסטנט פודינג וניל

  10. באהבה נועם זיגדון 💞