לןגן

קרקרים כוסמין ופיצוחים

מאת: עדי גור ארי, פורסם: 23/05/2021 | 15:41
קרקרים כוסמין ופיצוחים

תקציר המתכון: הרבה יותר טעים מכל הקרקרים הקנויים, מלא בדברים טובים ובריאים, הם פריכים וממכרים ותחליף מעולה גם ללחם בלי שום פשרות על הטעם. עוד אחד מהדברים האלה שברגע שתכינו לא תפסיקו. https://youtu.be/yPB0nWP7PlA קרדיט : מיכל צפיר

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מראש תנור ל-200 מעלות צלזיוס.

  2. לשים על שתי תבניות גדולות נייר אפיה ולשמן אותן. בכל תבנית לשים כחצי מהתערובת ולשטח אותה היטב.

  3. להכניס לתנור ל-10 דקות, להוציא, להנמיך את חום התנור ל-160. לחרוץ בעזרת סכין ריבועים עד לנייר האפיה, ולהחזיר את התבניות לתנור (לחום של 160 מעלות צלזיוס) ל-45 דקות נוספות. לכבות את התנור ולהשאיר את הקרקרים בתוך התנור הסגור עד לקירור מלא.

  4. חשוב מאד!