לןגן

פאנקייק

מאת: עדי גור ארי, פורסם: 23/05/2021 | 12:42
פאנקייק

תקציר המתכון: המתכון המושלם להכנת פנקייק!! ארוחת הבוקר הכי מפנקת שאצלי בבית היא כבר מזמן הפכה למסורת של שבת בבוקר. תתפנקו.https://youtu.be/1BOCEtlwC5M

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה – לערבב את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר והמלח.

  2. בקערה נוספת – לערבב את הביצה, החמאה המומסת והחלב.

  3. לצקת את הקערה השניה (עם המצרכים הרטובים) לתוך הקערה הראשונה (עם המצרכים היבשים) ולערבב רק עד לקבלת תערובת אחידה, לא יותר מדי.

  4. לחמם על אש בינונית מחבת עם מעט חמאה ולצקת פנימה מהתערובת. אחרי כשתיים שלוש דקות, כשמתחילות להיווצר בחלק העליון ובצדדים בועות, להפוך לעוד 2 דקות. לעשות כך עם כל התערובת. להגיש עם מייפל, דבש, סילאן, שוקולד, קוקוס ובעצם כל דבר שאתם אוהבים.