גרגרי חומוס
מאת: יפה כהן, פורסם: 22/05/2021 | 13:04
תקציר המתכון:
טעים תוספת לדגים או תוספת
לכל דבר אחר
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להשרות חצי קילו גרגרי חומוס כל הלילה אפשר להוסיף כפית סודה לשתיה לריכוך לשפשף את הגרגרים
-
להוציא את הקליפה ולשיתוף טוב
-
3 פלפלים יבשים
-
גמבה אחת
-
7 שיני שום
-
כף קמון
-
כף פפריקה / מתוק או חריף מה שאוהבים
-
רבע כוס שמן
-
כוסברה צרור קצוץ
-
( למי שמתעצל לעשות את כל התהליך
-
של גרגרי החומוס יש אפשרות
-
לשתי קופסאות שימורים של גרגרי חומוס
-
לישתוף טוב ולבשל גם יוצא טעים
אופן הכנה
-
להכין סיר שטוח
-
להכניס לסיר את השמן והשום
-
והתבלינים לגן דקה שתיים
-
להוסיף מים ולהוסיף את החומוס
-
לבשל על אש המוכה לידי ריכוך
-
של הגרגרים ולצימצום הנוזלים
-
( טעים מאוד להוסיף לדגים) ואפשר לבשל בניפרד בתור תוספת