תקציר המתכון: חיתוכיות שוקולד עסיסיות... מכינה כמעט כל שבת... קלי קלות ואתם לא תפסיקו להכין....
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לבסיס:
לערבב את כל המרכיבים למרקם פירורי, לשטח 2/3 מהכמות בתבנית 3/4,לאפות בחום 180 מעלות ל8 דקות
בסיר על האש להמיס שוקולד מריר, קקאו, מים, שמן, סוכר, קפה נמס, עד שאין גושים
להוריד מהאש ולהוסיף את הביצים, לשפוך על השכבה הראשונה, ולהכניס לאפייה של 10 דקות
לפזר מעל שכבת השוקולד את 1/3 מכמות הפירורים שהנחנו בצד, ולאפות לעוד 7 דקות אחרונות
לחתוך רק כשמתקרר