לןגן

דג סלומון ברוטב פסטו

מאת: מרים טויזר, פורסם: 21/05/2021 | 16:28
דג סלומון ברוטב פסטו

תקציר המתכון: מתכון שלא תפסיקו להכין... דג סלומון עם בזיליקום טעם נדיר... הכי קל שתכינו... ללקק את האצבעות...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמליח את הדג כחצי שעה במלח גס, לשטוף מהמלח, לספוג את הנוזלים שעל הדג עם נייר סופג

  2. לחמם תנור על 250 מעלות טורבו ,לקמח את הדג ולנער אותו מהקמח שלא ישאר רק שכבה קטנה מאוד, להניח בתבנית אפייה

  3. לערבב בקערה קטנה את מרכיבי הדג, לשפוך עם כף על הדגים

  4. להכניס לתנור בחלק העליון ל8 דקות על טורבו ואז לכוון לגריל לעוד 6 דקות

  5. להוציא מהתנור ולמרוח שמן זית למעלה