תקציר המתכון: קיגל מתוק-חריף מושלם וטעים, מתכון קל ופשוט "גזור ושמור".
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר גדול ממיסים את הסוכר עד לקבלת צבע זהוב כהה, צבע קרמל
לאחר מוסיפים לתוך הסיר את המים, מלח, פלפל שחור, מרתיחים ומורידים מהאש
מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב היטב מכסים את הסיר במכסה ומניחים עד לספיגת כל הנוזלים
לאחר ספיגת כל הנוזלים מהאטריות, מוסיפים את השמן והביצים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות טורבו
משמנים את התבניות היטב, יוצקים ל-2 התבניות את התערובת, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש להוצאת האוויר, מכניסים למרכז התנור ואופים כשעה, שעה ורבע עד שהקיגל משחים יפה
טיפ..
ממליצה לא להגיש את הקיגל ישר חם מהתנור, הקיגל טעים טעים שהוא בטמפרטורת החדר
אם נשאר לכם מהקיגל שמרו במקרר, הוציאו וחממו ממש מעט במיקרוגל לפי ההגשה
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה