לןגן

פרגיות ותפו"א עם רוטב טריאקי וסילאן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/05/2021 | 11:04
פרגיות ותפו"א עם רוטב טריאקי וסילאן

תקציר המתכון: קל 👌לטעים😋

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים הדרושים

אופן הכנה

  1. 1)בסיר נמוך עם מעט שמן מטגנים את הפרגיות מצד לצד עד להזהבה ושמים בצד

  2. 2) מטגנים את התפו"א

  3. מצד לצד עד להזהבה ושמים בצד

  4. 3) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומסדרים את הפרגיות והתפו"א לסיר ,מוסיפים את כל השאר ומבשלים על אש נמוכה כ שעה וחצי