 
				טונה בשמן 
			 
		
		
			מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/05/2021 | 10:26
		
			
				 
		
			קטגוריה: דגים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		 
		מרכיבים
			
				שלב א
			
					- 
						3  חתיכות טונה פרוסות טונה לבנה קפואה  
					
- 
						מיץ  מחצי לימון 
					
- 
						כפית  מלח 
					
- 
						מים  
					
- 
						להכניס  את הדג הקפוא לסיר עם מים 
					
- 
						שיכסו  את הדג
					
- 
						להוסיף  את המיץ לימון והמלח 
					
- 
						להביא  לרתיחה 
					
- 
						לבשל  5 דקות 
					
- 
						לסנן  את המים 
					
- 
						לשטוף  את הדג 
					
שלב ב
			
					- 
						מים  
					
- 
						פלפל  שחור שלם / ארבע העונות 
					
- 
						  4 עלי דפנה
					
- 
						5  שיני שום פרוס 
					
- 
						חצי  לימון פרוס
					
- 
						פלפל  חריף יבש 
					
- 
						מלח   
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					להרתיח סיר עם מים  
- 
					שיכסו את הדג  
- 
					להוסיף את כל המרכיבים  
- 
					להביא לרתיחה  
- 
					להכניס את הדג השטוף  
- 
					לבשל 10 דקות  
- 
					שלב ג :  
- 
					לשים בצנצנת זכוכית שמן 
- 
					לסדר את הדג   
- 
					להוסיף פרוסות לימון עלי דפנה שום  
- 
					פלפל חריף יבש טבעות בצל מלח  
- 
					לכסות בשמן להכניס למקרר  
- 
					באהבה נועם זיגדון 💞