טונה בשמן
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/05/2021 | 10:26
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
שלב א
-
3 חתיכות טונה פרוסות טונה לבנה קפואה
-
מיץ מחצי לימון
-
כפית מלח
-
מים
-
להכניס את הדג הקפוא לסיר עם מים
-
שיכסו את הדג
-
להוסיף את המיץ לימון והמלח
-
להביא לרתיחה
-
לבשל 5 דקות
-
לסנן את המים
-
לשטוף את הדג
שלב ב
-
מים
-
פלפל שחור שלם / ארבע העונות
-
4 עלי דפנה
-
5 שיני שום פרוס
-
חצי לימון פרוס
-
פלפל חריף יבש
-
מלח
אופן הכנה
-
להרתיח סיר עם מים
-
שיכסו את הדג
-
להוסיף את כל המרכיבים
-
להביא לרתיחה
-
להכניס את הדג השטוף
-
לבשל 10 דקות
-
שלב ג :
-
לשים בצנצנת זכוכית שמן
-
לסדר את הדג
-
להוסיף פרוסות לימון עלי דפנה שום
-
פלפל חריף יבש טבעות בצל מלח
-
לכסות בשמן להכניס למקרר
-
באהבה נועם זיגדון 💞