לןגן

מאפינס תרד וגבינות

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/05/2021 | 10:10
מאפינס תרד וגבינות

תקציר המתכון: בקלי קלות - מרוב שטעים אי אפשר להפסיק לאכול

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות רגיל (לא טורבו)

  2. במחבת לטגן ב- 3 כפות שמן את הבצל הקצוץ עד הזהבה.

  3. לשטוף היטב ולחתוך את עלי התרד לחתיכות גסות (לא קצוץ) ולהוסיף למחבת. לטגן יחד כ- 2 דקות.

  4. העלים משנים את צבעם ונהיים ''סמרטוטיים''

  5. להוריד מהאש ולקרר מעט.

  6. בקערה להכניס את כל המצרכים מלבד השומשום.

  7. לערבב היטב. להוסיף את תכולת המחבת כולל השמן ולערבב היטב.

  8. למזוג לקעריות מאפינס משומנות עם מעט ספריי שמן עד גובה שני שליש מהשקע.

  9. לפזר מעט שומשום (לא חובה)

  10. לאפות כ- 40 דקות או עד שמזהיב.