לןגן

קבב עוף

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 15/05/2021 | 22:15
קבב עוף

תקציר המתכון: לפעמים בקר מרגיש כבד, אז קבב עוף 🙂

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את כל הירק והירקות עם מעט בשר בקוצץ מזון דק דק

  2. להעביר לקערה עם שאר העוף

  3. לתבל לפי הטעם ולערבב טוב טוב

  4. ליצור קציצות בגודל הרצוי

  5. להניח במחבת פסים לוהט

  6. כשמקבל צבע מלמטה - להפוך

  7. בתאבון 🙂