תקציר המתכון: כדורי שוקולד בסגנון אחר....מהיר וקל יותר
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
טוחנים את הפתי בר דק וגס.
בסיר על הגז שמים את שאר החומרים חוץ מהמחמאה או החמאה ומבשלים עד שכל החומרים נמסים ומתאחדים. מכבים את האש ומוסיפים את המחמאה עד שנמסה לחלוטין.
שופכים את הבלילה על הפתי בר הטחונים וללוש היטב. לחלק את התערובת ל 2, לפרוס נייר אפיה על השיש להניח חצי מהתערובת וליצור מעין נקניק לפזר מעל קוקוס,לעטוף היטב ולהקפיא לשעתיים. להוציא, לפרוס ולהגיש.
*אפשר גם ליצור כדורים
בהצלחה ובאהבה איילת❤