לןגן

רולדה בטעם מוקה

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 13/05/2021 | 23:01
רולדה בטעם מוקה

תקציר המתכון: רולדה בטעם ילדות- מוקה קל להכנה וטעים מאודדדד 💜

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק הרולדה

להכנת הקרם

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.

  2. תוך תנועת קיפול להוסיף את שאר המרכיבים.

  3. לשים נייר אפיה על התבנית ולפזר את הבלילה באופן שווה.

  4. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שישחים (בערך 10 דקות).

  5. להקציף את כל חומרי הקרם עד לקבלת קרם יציב.

  6. להוציא מהתנור ולגלגל לרולדה - להניח בצד שיתקרר חמש דקות.

  7. לפתוח את הרולדה, למרוח בקרם, לגלגל ולקשט.

  8. להכניס למקרר למשך לילה.

  9. ניתן לקשט עם קוקוס, שוקולד, סוכריות וכו'.

  10. בתיאבון 💜