לןגן

אגרול

מאת: אורנה לביא, פורסם: 12/05/2021 | 18:18

תקציר המתכון: אגרול הוא אחת המנות הראשונות הכי טובות במטבח הסיני, הנה כאן המתכון הקלאסי הפשוט עם כל האפשרויות. לא להתפשר - לטגן את האגרולים בווק, על אש חזקה מאד מאד מאדדדדד!!!!!!!!!!!!!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את המלית

  2. להרתיח את השמן

  3. לפרוש דף אורז, למרוח עליו ביצה עם מכחול טבחים, להניח כפית מהמלית לאורך אחת מצלעותיו אבל לא עד הסוף. לסגור את הקצוות על המלית ולגלגל א האגרול. למרוח מלמעלה עוד ביצה

  4. לטגן את האגרולים בווק שלש-ארבע דקות

  5. להניח אותם על נייר סופג לכמה דקות

  6. לקשט מעליהם ולידם בצלחת עם כוסברה קצוצה

  7. כל סועד יכול לשים לו רוטב שיבחר מבין מגוון הרטבים הסיניים. אני מעדיפה רוטב צ'ילי.