סיגר ממולא דגים
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/05/2021 | 11:52
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*סיגר במילוי סלומון*
-
12 יחידות עלי סיגר
-
500 גרם דג סלומון קצוץ גס
-
1 בצל בנוני קצוץ דק
-
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
-
½ צרור כוסברה קצוצה
-
5 עלי נענע קצוצים
-
4 שיני שום כתוש
-
1 כפית פלפל צ'ילי חריף
-
1 כפית כמון
-
כפית מלח
-
פלפל שחור
-
גרידה מקליפת לימון שלם
-
מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה
-
*"לדבק"*
-
2 כפות קמח
-
¼ כוס מים
-
לערבב לבלילה חלקה
אופן הכנה
-
מניחים לאורך הסיגר בחלק התחתון 1 כף גדושה כפות מהמלית
-
מברישים את השוליים ב"דבק"
-
מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
-
מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק
-
ומטגנים את הסיגרים עד לקבלת גוון זהוב
-
באהבה נועם זיגדון 💞