לןגן

סלט ירוק גבינתי עם חמוציות

מאת: אורנה לביא, פורסם: 10/05/2021 | 10:19

תקציר המתכון: זה מתכון ישן שלי שהייתי עושה פעם לשבועות כל שנה. המצאה של סבתא שלי. קל מאד להכנה, אפילו ילדים יכולים, בעזרת ההורים. הכמויות, החיתוך... :)

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים הכל עד הרוטב סויה. מערבבים אחרי כל תוספת.

  2. מוסיפים רוטב סויה. הוא מלוח. לא להוסיף עוד מלח. גם הגבינות לפעמים מלוחות. מערבבים.

  3. מוסיפים שמן זית. מערבבים.

  4. מוסיפים את מיץ הלימון הירוק וקצת גרוד של הקליפה שלו. מערבבים.

  5. מומלץ להכניס למקרר לזמן קצר, עם כיסוי מעל לקערה.

  6. זה סלט שהולך מצוין בהגשה עם דגים. רצוי עם ערק.

  7. לאכול טרי, נשמר במקרר מקסימום יום-יומיים.