סלט עם שקדים ותפו"ע
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/05/2021 | 19:09
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 תפו"ע פרוס לרצועות
-
קולורבי פרוס לרצועות
-
3 גזרים פרוסים לרצועות
-
פטרוזיליה קצוצה
-
3 גבעולי כרפס פרוסים
-
1 גמה חתוכה לרצועות
-
1 פלפל חריף חתוך לקוביות
-
שקדים מטוגנים מעט בשמן
-
חמוציות
-
צימוקים שחורים
לרוטב
-
3 כפות מיץ לימון טרי
-
כפית מלח
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
-
בקערה שמים את כל הירקות עם השקדים, חמוציות וצימוקים מתבלים טועמים ומשפרים תיבול