לןגן

לחם שום נתלש במילוי גבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 09/05/2021 | 19:02
לחם שום נתלש במילוי גבינות

תקציר המתכון: לחם שום אישי נתלש מקמח כוסמין בתבניות מאפינס אישיות. כמה שזה טעיםם❤❤

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק 10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים.

  2. להתפיח חצי שעה ולהוציא אוויר, ושוב להתפיח עד הכפלת הנפח.

  3. לחלק לשני חלקים.

  4. לרדד כל חלק לריבוע.

  5. למרוח מן התערובת שום.

  6. לחתוך לריבועים קטנים.

  7. להניח 5-6 שכבות של ריבועים אחד על השני ולשים בתבנית מאפינס אישית משומנת.

  8. בינתיים לחמם את התנור שהמאפה ימתין 10-15 דקות לפני הכניסה לתנור.

  9. למילוי הגבינות-

  10. בין כל שכבה של ריבוע לשים מעט מן הגבינות.

  11. לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות קצת יותר מעשר דקות או עד שמשחים.