תקציר המתכון: המתכון במקור של אפרת סיאצ'י שונה לפרווה בגרסה בריאה יותר.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר קטן מחממים 3 כפות מים והשמן והסוכר.
לאחר שהבאנו לחימום טוב מכבים ומוסיפים את השוקולד ומשאירים למשך 3 דקות עד להמסה.
מערבבים ומוסיפים אבקת אפיה וקורט קטן של מלח.
התערובת הפכה פושרת: מוסיפים 2 ביצים. מערבבים טוב ומעל עוד 2 ביצים, בהדרגה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח
שימו לב לא לערבב יותר מידי, בשום אופן לא להקציף! התערובת תתקשה ותהפך יציבה מידי.
למזוג לכ-13 כוסות קאפקייקס, להניח קוביית שוקולד מריר באמצע.
להכניס לתנור על 180 למשך 12 דקות בדיוק.
בשבת- ניתן לאפות בשישי על 10 דקות ולפני האכילה לחמם על הפלטה.
לפזר מעט אבקת סוכר, אפשר ורצוי להניח כדור גלידה.