לןגן

סופלה פרווה (ללא מרגרינה) מושלם לכבוד שבת

מאת: שיראל Shirel, פורסם: 07/05/2021 | 17:38
סופלה פרווה (ללא מרגרינה) מושלם לכבוד שבת

תקציר המתכון: המתכון במקור של אפרת סיאצ'י שונה לפרווה בגרסה בריאה יותר.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים 3 כפות מים והשמן והסוכר.

  2. לאחר שהבאנו לחימום טוב מכבים ומוסיפים את השוקולד ומשאירים למשך 3 דקות עד להמסה.

  3. מערבבים ומוסיפים אבקת אפיה וקורט קטן של מלח.

  4. התערובת הפכה פושרת: מוסיפים 2 ביצים. מערבבים טוב ומעל עוד 2 ביצים, בהדרגה ומערבבים.

  5. מוסיפים את הקמח

  6. שימו לב לא לערבב יותר מידי, בשום אופן לא להקציף! התערובת תתקשה ותהפך יציבה מידי.

  7. למזוג לכ-13 כוסות קאפקייקס, להניח קוביית שוקולד מריר באמצע.

  8. להכניס לתנור על 180 למשך 12 דקות בדיוק.

  9. בשבת- ניתן לאפות בשישי על 10 דקות ולפני האכילה לחמם על הפלטה.

  10. לפזר מעט אבקת סוכר, אפשר ורצוי להניח כדור גלידה.