לןגן

פרוסות בשר עם פיטריות שלמות וערמונים

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 05/05/2021 | 21:07
פרוסות בשר עם פיטריות שלמות וערמונים

תקציר המתכון: כשרוצים לפנק במנה טעימה וחגיגית זה אחד התבשילים שמתאים לשבת לחג ויוצא מעדן שאין דברים כאלה...

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים תבשר חוצים אותו לשניים כמובן עם הנתח הוא גדול מידי שמים בסיר ממלאים מים עד לכיסוי הבשר מפזרים 4-5 עלי דפנה פלפל אנגלי שלם 5-6 יחידות וקצת כורכום ונותנים לו לרתוח על אש גבוהה שעתיים בערך בודקים עם מזלג עם הוא נכנס ומרגיש רך מכבים ומצננים עד שזה מתקרר מכניסים למקרר שיתקשה על מנת שיהיה קל לפרוס לפרוסות

  2. חותכים 2 בצלים לרצועות מטגנים עד שנהיה זהוב ושמים את פרוסות הבשר ומתחילים לתבל

  3. אחרי שתיבלנו מוספים מים שיכסה מעט תבשר כותשים 2 שיני שום גדולות על הבשר לפזר בסיר 4 -5 פלפל אנגלי ומפזרים מעט שמן זית שמים על אש בינונית ונותנים לזה להתבשל יחד עם התבלינים לקראת סוף הבישול מוספים תפיטריות השלמות ואת הערמונים קוצצים כוסברה או פיטרוזיליה מה שאוהבים אפשר גם להשתמש בירק יבש נותנים עוד קצת בישול משאירים רוטב ובתאבון!!!