לןגן

כבדי עוף עם ריבת בצל

מאת: מדי רואקי, פורסם: 04/05/2021 | 20:58
כבדי עוף עם ריבת בצל

תקציר המתכון: כבדי עוף טעימים אהובים עלי במיוחד. חשוב לא לייבש אותם.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצלים ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים סילאן ומשחימים את הבצל.

  2. מוסיפים פנימה את הכבדים ומתבלים.

  3. מוסיפים מעט מים , מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות עד רבע שעה.

  4. זהירות לא לייבש את הכבדים!!!! בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️🍷.