לןגן

בצק שמרים "ללא התפחה" של סבתא לאה לפיצות, פיתה ערבית, פטאייר, מנקיש, פוקצ'ות ועוד...

מאת: לאה מאיר, פורסם: 01/05/2021 | 08:42
בצק שמרים "ללא התפחה" של סבתא לאה לפיצות, פיתה ערבית, פטאייר, מנקיש, פוקצ'ות ועוד...

תקציר המתכון: מכורים לריח האפייה? קבלו מתכון לבצק שמרים ללא התפחה זריז, מהיר, מושלם להרבה סוגי מאפים מיוחדים.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק המקדים

לבצק הסופי

אופן הכנה

  1. מתחילים להכין את הבצק המקדים...

  2. בקערה גדולה שמים את הקמח, מים פושרים, שמרים יבשים, סוכר ומערבבים היטב, מכסים ומתפיחים 8-10 דקות

  3. הכנת הבצק הסופי...

  4. לאחר 8-10 דקות התפחה יש להוסיף לקערה את הקמח, מלח, שמן ולשים כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד ונעים לעבודה

  5. טיפ... את הבצק אפשר ללוש בעזרת הידיים או במיקסר, לשיקולים.

  6. נ.ב. אשמח לקבל תמונות ותגובות למאפים שלכם

  7. בתיאבון! אז...כנסו למטבח וספרו איך היה