חזה עטף ברוטב שום ושומשום
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/04/2021 | 19:43
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה שמים 150 גרם
-
חזה עוף פרוס
-
מתבלים ב3 כפות רוטב שום וחופן שומשום
-
וקורט מלח ומערבבים
-
מכניסים למקרר עד ההכנה
אופן הכנה
-
3
מחממים מחבת פסים
עם התזה של שמן זית
שמים את הפרוסות
וצורבים מ2 הצדדים
למידת עשיה שרוצים.