לןגן

עוגת ביסקוויטים דלת שומן

מאת: אביה אביבית סלומון, פורסם: 29/04/2021 | 22:00
עוגת ביסקוויטים דלת שומן

תקציר המתכון: עוגת ביסקווטים מי לא אוהבת את העוגה הטעימה הזאת אז הפעם מצאתי מתכון לעוגה הזאת דל שומן שאפשר לאכול ובלי רגשות אשם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קרם גבינה :בקערה בינונית שמים גבינה לבנה,שמנת חמוצה,אבקת סוכר ,אינסנט פוגינג וניל וכפית תמצית וניל וטורפים עד לקבלת קרם אחיד

  2. בקערה קטנה שמים שתיי כפות נס קפה קצת מים חמים וקצת מים פושרים כדיי שיהיה פושר ומערבבים הכל עד שהקפה נמס

  3. טובלים את היסקוויטים בנוזל הקפה ומסדרים בתחתית התבנית

  4. יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי הביסקוויטים ומישרים בשכבה אחידה

  5. מסדרים עוד שכבה של הביסקוויטים טבולים בקפה על גבי הקרם יוצקים מעליהם את יתרת הקרם שנשאר ומישרים

  6. מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים ומצננים כעשר דקות במקרר

  7. לקישוט :קוצצים את השוקולד ושמים בקערה מוסיפים שמנת וממיסים ביחד במיקרוגל או על בן מארי

  8. יוצקים את הציפוי על גבי שכבת הביסקוויטים ומשטחים בעזרת כף או מרית לשכבה דקה ואחידה

  9. מצננים את העוגה במשך 5-6שעות במקרר להתייצבות מוחלטת

  10. חותכים ומגישים בתאבון ❤️