לןגן

חזה עוף/מוקפץ עוף עם שעועית ירוקה ללא שמן וללא מלח!

מאת: ענבר גרידיש, פורסם: 29/04/2021 | 19:39
חזה עוף/מוקפץ עוף עם שעועית ירוקה ללא שמן וללא מלח!

תקציר המתכון: חזה עוף ללא שמן בקלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים חזה עוף וםורסים לחתיכות / חותכים לרצועות דקות למוקפץ, ומנקים היטב

  2. מתבלים את החתיכות עוף בשני תבליני מימון ברשימה (על האש ותיבול לקציצות) ומניחים בצד. מי שאוהבת ולא יכולה בלי- אפשר להוסיף מעט שמן. אני לא שמה שמן בכלל במנה ומשתמשת בנוזלים הטבעיים של הפטריות והשעועית שמוסיפה בהמשך למחבת.

  3. מחממים במחבת את רצועות הבצל ללא שמן במחבת נון סטיק (אפשר לשים על האש קודם פטריות ושעועית ואז להוסיף את הבצל). לאחר מכן מוסיפים קוםסת פטריות ושעועית ירוקה ומתבלים בכורכום ובפלפל שחור גרוס ומערבבים

  4. לאחר מספר דקות כשהפטריות, השעועית והבצל קיבלו צבע יפה מוסיפים את החזה עוף כל צד 10 דקות.

  5. ניתן להוסיף פלפל אדום מוסיף המון טעם למנה.

  6. בהצלחה :)