לןגן

משה בתיבה - גרסה בתיבול מיוחד למבוגרים וילדים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 28/04/2021 | 10:09
משה בתיבה - גרסה בתיבול מיוחד למבוגרים וילדים של סבתא לאה

תקציר המתכון: משה בתיבה מאפה בגרסה משודרגת לנשנוש הילדות האהוב עליכם, לארוחות צהריים, ערב וגם ליד המדורה בל"ג בעומר.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות, מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה

  2. פורסים את עלי המלוואח על משטח העבודה, אני משאירה את הניילון המפריד ביניהם, זה חוסך לי את קימוח משטח העבודה והבלאגן...

  3. אם עובדים עם בצק עלים ממליצה לרדד מעט, לחתוך בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה למלבנים/ריבועים

  4. מורחים במרכז כל עיגול או ריבוע בצק, פס דק של רוטב מיונז, רוטב חרדל, רוטב קטשופ או כל שילוב של רוטב שאתם אוהבים

  5. מניחים על כל עיגול או ריבוע נקניקיה אחת מעל הרטבים ומגלגלים לרול

  6. מסדרים את הרולים על גבי תבנית האפייה במרווחים

  7. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום לקישוט

  8. מכניסים לתנור כאמור, בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים 30-40 דקות או עד להזהבה יפה

  9. מגישים לצד סלט ירקות קצוץ עם שמן זית וזוללים.

  10. בתיאבון! אז...כנסו למטבח וספרו איך היה