לןגן

יפרח...עלי גפן ממולאים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 28/04/2021 | 09:25
יפרח...עלי גפן ממולאים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת עלי הגפן עלים מקופסת שימורים שוטפים ומסננים פורשים עלה ולוקחים ממלית הבשר מקפלים מהצדדים ומגלגלים כרולדה ושמים בסיר מכינים באותה דרך את שאר עלים מתבלים ב:3 כפות שמן.3 כפות לימון.כפית מלח.וחצי פלפל שחור וממלאים מים בגובה העלים שמים צלחת שהעלים לא יצופו מבשלים כ20/30 דקות בתאבון....