תקציר המתכון: לחם שמרים ללא גלוטן שתמיד מצליח שאסור לפספס, מתכון בטוח, קל, פשוט עם תוצאה מושלמת וטעימה.
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
הכנת הלחם...
בקערה בינונית שמים את כל מרכיבי קערת היבשים, מערבבים ושמים בצד (קמחים, שמרים, מלח ,סוכר)
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את השמן, ביצה, מים פושרים ומערבבים 2-3
מוסיפים את קערת היבשים וממשיכים לערבב כ-4 דקות נוספות (התערובת/המסה יוצאת רכה וזה בסדר)
מרפדים בנייר אפייה תבנית אינגליש קייק, יוצקים את התערובת/המסה לתוך התבנית, מיישרים יפה בעזרת מרית, מפזרים מה שאוהבים (גרעיני דלעת, גרעיני חמניות, שומשום)
מכסים במגבת מטבח נקייה ומתפיחים כשעתיים או עד הכפלת הנפח
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות, מכניסים את התבנית למרכז התנור ומיד מורידים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות
אופים במשך 30-35 דקות או עד להזהבה
מקררים היטב היטב ואז פורסים לפרוסות ויאללה חגיגה
זהו מוכן! את המתכון ההורס ללחם שמרים אני עושה המון שנים והוא תמיד מצליח, לכן החלטתי לשתף אותכם
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה