תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת העלים לקערת הבשר מוסיפים 2 כפות רסק ומערבבים משטחים עלה שמים ממלית הבשר ומקפלים מהצדדים ומגלגלים כרולדה ושמים בסיר.באותה דרך מכינים את שאר העלים מתבלים ב..רבע כוס מיץ לימום סחוט.כפית מלח.חצי כפית פלפל לבן.רבע כוס שמן. ממלאים מים בגובה העלים.שמים צלחת שהעלים לא יצופו מבשלים כ25/30 דקות בתאבון נ.ב המידה בכוס חדפעמי קרה